“Het zoeken niet moe. Ik blijf onderweg…”

Met de groep “Het Zoeken Niet Moe” gaan we weer een dag op pelgrimage en wel op:

Dinsdag 16 mei 2017

Nadat we naar het zuiden, oosten en het noorden zijn geweest gaan we deze keer naar het westen van ons land en wel naar Hoofddorp en Heiloo.
We vertrekken met een touringcar van de Gebo, om 7.30 uur vanaf de parkeerplaats van de Heilig Hart geloofsgemeenschap te Lemelerveld, Posthoornweg 6, 8152 AZ.

Rond 10.00 uur hopen we aan te komen bij de Joannes de Doper kerk in Hoofddorp, waar de koffie voor ons klaarstaat.
Hierna krijgen we een rondleiding in een Bijbelse tuin achter de kerk.
De Bijbelse tuin is een bijzondere plek, met een eigen sfeer en een rijke verzameling beelden, bomen bloemen en planten die een Bijbelse symboliek vertegenwoordigen. De ruim veertig beelden van Bijbelse en inspirerende personen, zijn gemaakt door de beeldhouwer Karel Gomes. Verder ligt er in deze tuin ook een labyrint.

Na deze rondleiding is er gelegenheid om een kijkje te nemen in de boekwinkel en daarna is er een lunch.

Na de lunch gaan we naar de bedevaartplaats Heiloo.
Hier bevindt zich de grootste Mariabedevaartplaats van Nederland: Onze Lieve Vrouwe ter Nood.
Hier beginnen we met een korte gebedsdienst in de kapel door pastor Mevr. Marga klein Overmeen.
Na iets te hebben gedronken, is er een rondleiding door pater Wijers die ons ook meer zal vertellen over de waterput en de geschiedenis van de bedevaartoord.

Na dit alles stappen we weer in de bus voor een diner bij De Witte Bergen in Hilversum.
Nadat we verzadigd zijn rijden we naar Lemelerveld, waar we rond 20.00 uur hopen terug te zijn.
De kosten van deze dag bedragen € 55.00 p.p.
We hopen op een waardevolle pelgrimage en een mooie beleving.

Ter verduidelijking: deelname aan deze activiteit is voor parochianen vanuit de hele Emmanuelparochie.

Graag aanmelden bij één van de bestuursleden:
Diny Rosendaal: 0572-391798 dinyrosendaal@hetnet.nl
Coby v.d. Veen: uitnodiging pelgrima parochiebladen0529-471439 cobyvdveen@gmail.com

De uitnodiging in .pdf uitnodiging pelgrimage