Ad Fontes


Ad Fontes
is een Bijbel-leesgroep welke iedere eerste donderdagavond van de maand samenkomt in het parochiecentrum om samen de Bijbel te lezen. Om precies te zijn lezen we uit het Nieuwe Testament en we beginnen in september ’18 met de evangelisten. 
Ad Fontes is een initiatief van en wordt begeleid door pastor Johan Rutgers, pr. Hij zal iedere bijeenkomst met gebed openen, een korte inleiding geven op het tekstfragment dat er gelezen gaat worden, waarnaar we er samen met elkaar over in gesprek gaan, nadat we de tekst hebben gelezen.

Deelnemen
Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan Ad Fontes. Om deel te nemen aan de leesgroep hoeft u niet rooms-katholiek noch parochiaan van de Emmanuelparochie te zijn, wel is het van belang dat we respectvol met elkander omgaan, luisteren naar ieders mening en inzichten, niemand af- en/of aanvallen, om zo in een veilige sfeer samen het evangelie van Jezus Christus – beter – te leren kennen. 

Voor wie: Iedereen die geïnteresseerd is in het samen lezen van het evangelie
Waar: Parochiecentrum Sint Vituskerk, Langewijk 172, 7701 AK Dedemsvaart
Hoe laat: 20.00 tot 21.30 uur
Wanneer: In 2018 op 6 september, 4 oktober, 8 november, 13 december
Kosten: Vrije gift
Bijbel: Neem je eigen vertrouwde Bijbel mee.

I.v.m. de organisatie is het praktisch om u van tevoren wél op te geven, u kunt dit doen door te mailen naar: pastor.rutgers@gmail.com o.v.v. ‘Ad Fontes’.