Hardenberg

Filmavond 21 oktober a.s.

Op 5 november 2017 hebben wij voor het eerst met een dertigtal mensen een film bekeken op een zondagavond in onze Stephanuskerk. de volgende twee filmavonden, in februari en mei, waren ook goed bezocht en we gaan de traditie nu voortzetten.

De volgende filmavond, waarvoor u allen uitgenodigd bent, zal plaats vinden op zondagavond 21 oktober om 19.00 uur. De film die wij dan laten zien, heet Good Bye LENIN! (met Daniel Brühl & Katrin Sass).
Omschrijving:
Vlak voordat de Berlijnse Muur valt, raakt de moeder van Alex in coma. Als zij na een paar maanden bijkomt, is de wereld totaal veranderd. Alex vreest dat zij dat niet aankan en stelt alles in het werk om haar te laten geloven dat de oude DDR nog gewoon bestaat. Haar slaapkamer richt hij in als een museum van het verleden. Maar wat begint als een leugentje om bestwil loopt steeds meer uit de hand.
Duur: 116 minuten. Uiteraard houden we een pauze waarin u onder het genot van een kopje koffie kunt bijpraten.

We hopen op een grote opkomst en willen ook de mensen die minder goed ter been zijn en /of geen vervoer hebben, de mogelijkheid bieden aanwezig te zijn.
Als u opgehaald wilt worden, kunt u contact opnemen met Gert Reimer, tel. 0523-266540/ 06-55834529 of met Piet van der Burg, tel. 0523-266056.