Hardenberg

Filmavond zondag 2 februari, aanvang 19:00 uur

Op zondagavond 2 februari 2020 gaat de locatieraad voor de 9e keer een filmavond organiseren in onze kerk, aanvang 19.00 uur.
U bent allen uitgenodigd voor deze gezellige avond, waarop een kopje koffie en/of thee uiteraard niet zal ontbreken.
De film die wij op 2 februari laten zien, heet “ Rain Man”.
Korte inhoud: Wanneer Charlie Babitt (Tom Cruise) hoort dat zijn rijke vader, van wie hij lange tijd vervreemd was, is overleden, reist hij van Los Angeles naar Cincinnati om de erfenis op te halen. Daar ontdekt hij dat het meeste geld gaat naar een onbekende partij en hij slechts de Buick Roadmaster en een verzameling rozenstruiken van zijn vader krijgt. Hij ontdekt dat de onbekende partij zijn oudere broer Raymond is, van wiens bestaan hij niet op de hoogte was.
Raymond (Dustin Hoffman) is een autistische savant en heeft een dwangmatige dagelijkse routine. Hij heeft een fotografisch geheugen en kan eenvoudig de lastigste wiskundeopgaven oplossen, maar heeft lage sociale vaardigheden. Charlie neemt Raymond mee op reis naar Los Angeles, in de eerste plaats om Raymond ervan te overtuigen om hem een gedeelte van het geërfde fortuin te geven. In Las Vegas maakt Charlie misbruik van Raymonds wiskundeknobbel bij blackjack door hem kaarten te laten tellen. Uiteindelijk beseft Charlie hoe geldzuchtig hij is en betert hij zijn leven.
We hopen op een grote opkomst en willen ook de mensen die minder goed ter been zijn en /of geen vervoer hebben, de mogelijkheid bieden aanwezig te zijn. Als u opgehaald wilt worden, kunt u contact opnemen met Gert Reimer, tel. 0523-266540/ 06-55834529 of met Piet van der Burg, tel. 0523-266056.
De volgende filmavond zal plaats vinden op zondagavond 5 april 2020, welke film we dan draaien is nog niet bekend, het komt tzt op de website te staan! Houdt u de datum alvast vrij?