Ommen

Geen jaarlijkse rommelmarkt

Geen jaarlijkse ” Rommelmarkt 2020 ”

Zoals u al weet heeft het Corona-virus al zoveel narigheid gebracht dat vele evenementen zo niet alle zijn afgelast ook in Ommen.

Onze Rommelmarkt” helaas dit jaar ook niet doorgaan.

Dat is een grote teleurstelling voor de vele vrijwilligers die zich altijd met hart en ziel inzetten voor dit evenement. Ook voor onze penningmeester is het een teleurstelling maar ja we moeten toch verder. We gaan onze opslagruimte dan ook herindelen en opruimen.

Het al ingebrachte oud ijzer/aluminium/koper gaan we toch verzamelen en verkopen. Dus als u nog oud ijzer, de niet meer gebruikte koekenpan, etc. heeft liggen, breng het of geef een belletje naar ons. En als de boeren onder ons ook nog oud roestig en niet meer gebruikte materialen hebben liggen of staan, ook dat is van harte welkom. Oude elektriciteitskabels/snoeren zijn welkom, dit brengt ook geld op.

Geld dat we in deze tijd heel goed kunnen gebruiken.

Onze penningmeester rekende bij het opstellen van de begroting al op de opbrengsten van de rommelmarkt etc. En dus nu kunnen alle beetjes helpen.

We kunnen we voorlopig geen spullen die voor de rommelmarkt bestemd zijn ontvangen. Zodra dit wel weer kan, hoort u dat van ons.

Laten we hopen dat we volgend jaar weer een goede markt met uw hulp kunnen organiseren.

Ben en Ton